Pan Index lanserar spread trading

Pan Index Spread Trading 

Pan Index är en ny aktör på den svenska marknaden som erbjuder spread trading, även kallat finansiell spread betting. Företaget konkurrerar bland annat med Heyfinans, som tidigare hette Finansbet. Även World Spreads har etablerat sig i Sverige med sin spread trading.

Pan Index strävar ständigt efter att vara bäst på det de gör och se till att deras kunder världen över får den bästa tillgängliga servicen.

Pan Index vill ge dig:
  • en enkel och användarvänlig handelsmiljö.
  • säker onlineåtkomst till handel med aktieindex, valutor och råvaror, med konkurrenskraftiga spreads och låga marginalkrav.
  • ett tillmötesgående och effektivt kundserviceteam som hjälper kunderna med alla frågor eller funderingar som de har, på svenska under kontorstid, 09:00 till 19:00, och på engelska övrig tid för brådskande frågor.
  • ett ständigt ökande utbud av marknader och förbättrade tjänster.
  • en programvara som testas kontinuerligt för optimal handel och ett system som är pålitligt och säkert samt upprätthåller den högsta sekretesstandarden.
Pan Index kund får tillgång till innovativ handelsteknik, konkurrenskraftiga spreads och kundservice 24 timmar om dygnet, fem dagar i veckan.