Nu är det dags för ett nytt svenskt varumärkesbolag att ta steget ut på den internationella marknaden och göra en börsnotering på Aktietorget. Ute i världen är Sverige känt för starka varumärken som till exempel Volvo, IKEA, Absolut Vodka, Björn Borg och Peak Performance. Listan kan göras lång och den blir sannolikt ännu längre i framtiden.

LBM Group AB, eller Lifestyle Brand Management som bolaget heter, tar nu steget till listning på Aktietorget och kommer redan till våren ha kollektioner ute i detaljhandelsledet runt om i världen.

Flera av de personer som ingår i LBM Groups ledningsgrupp har gjort resan förut, bland annat var Elsa Lokrantz med och skapade Gina Tricot, Sveriges snabbast växande klädkedja, som förra året ökade omsättningen till 342 Mkr, vilket var en ökning med 42 procent!

Bland bolagets strategiska rådgivare återfinns Peter Blom, en av två grundare till det tidigare börsnoterade lifestyleföretaget Peak Performance. Han har även varit med och utvecklat Cross Sportswear och SNOOT.

Styrelseledamoten David Ormrod har arbetat som marknadsförings- och försäljningsansvarig för Wolverine där han haft ansvaret för varumärkesutvecklingen och då arbetat med varumärken såsom Hush Puppies, Caterpillar, Bates, Sebago, Wolverine Brand, Harley Davidson och Patagonia.

Nu har Du chansen att tillsammans med LBM Group vara med och arbeta tillsammans med några av världens starkaste varumärken, till exempel Goodyear och Royal Navy (Brittiska flottan), när bolaget gör en nyemission. Redan i dag har bolaget mer än 200 aktieägare som valt att investera i LBM Group.

LBM Group utvecklar och marknadsför ledande livsstils- och konsumentrelaterade varumärken genom licensiering, rådgivning och marknadsföring med särskild inriktning på kvinnor, etniska grupper och etiska konsumenter. LBM har som mål att via partners och samarbeten bli en internationellt ledande och innovativ utvecklare av konsumentrelaterade varumärken med fokus på världens snabbast växande ekonomier, de så kallade BRIC-länderna samt Mellanöstern, Afrika och Turkiet.