Vi lever i ett samhälle där tid anses vara en bristvara och våra möjligheter att vara med familj och fritid värderas allt högre. Samtidigt skapar vi själva fler tidstjuvar genom vårt eget ägande, t ex hus, fritidshus, bil, båt, husdjur och annat som måste skötas om regelbundet.

Ett sätt att få loss tid är att köpa tjänster av företag för husrenovering, trädgårdsskötsel och städning. Men även det kan ju vara krångligt och vara förknippat med en ekonomisk risk och ta mycket tid i anspråk. Det är där Biddler kommer in i bilden.

Biddler är en mötesplats på nätet där uppdragsgivare kan beskriva sina behov inom en mängd olika tjänsteområden och på ett enkelt och tryggt sätt få till bra avtal med kvalitetssäkrade företag. Detta möjliggörs bl a genom en unik funktion med budgivning på uppdragen vilket ger bästa pris och villkor för uppdragsgivaren.

Uppdragsgivarna är oftast privatpersoner men även bostadsrättsföreningar och företag kan använda Biddler för inköp av tjänster och därigenom spara flersiffriga belopp och samtidigt få tid och energi till annat.

Biddler är redo för storlansering i Sverige och kan enkelt översättas till andra språk. Internationella domäner har köpts in och Tyskland, Storbritannien och USA är exempel på framtida marknader.

En anledning till att vi söker extra kapital är att vi vill nå ut till en större kundkrets, såväl till privatpersoner som till företag, via större marknadsaktiviteter. Dessutom är vi i behov av att få in kompetens inom IT och marknadsföring. Vi söker också samarbetspartners som kan ge nya möjligheter med tillgång till egna webbportaler och gedigen kunskap inom strategier och arbetssätt på nätet.

Villkor för erbjudandet

Emissionskurs: 50 kronor per aktie
Teckningstid: 8 mars - 6 april 2010
Emissionsbelopp: 1 Mkr
Värdering (pre-money): 5 Mkr

Ladda hem Biddlers affärsplan/memorandum och erbjudande/teckningssedel.