Browsing Archive: November, 2020

Stor notering inställd

Posted by Redaktionen on Monday, November 30, 2020, In : Notering 
Inom någon vecka skulle Diaverum ha noterats på Stockholmsbörsen och värderingen var enligt uppgifter planerad att bli 22-25 miljarder kronor. Men i fredags meddelade Diaverum att planerna ställs in. Det ska ha funnits intresse att investera, dock inte till en värdering som ägaren Bridgepoint kunde acceptera. Det är tråkigt för alla parter att man inte kunde komma i mål, men den som deppar mest är nog ändå Nasdaq Stockholm, det hade suttit fint med en så pass stor notering.
...
Continue reading ...
 

Thunderful Group förvärvar vidare inför kommande notering

Posted by Redaktionen on Saturday, November 14, 2020, In : Onoterat 
Thunderful Group har planer på en börsnotering. Nu har bolaget förvärvat inkråmet av Station Interactive som adderar en studio med 35 anställda. Thunderful är koncern som till stor del växer genom förvärv. Dagens Industri har tidigare skrivit att bolaget planerar för en börsnotering och det är många som väntar på att få investera, men någon notering har ännu inte skett.Continue reading ...
 

Alltainer gör en IPO på Spotlight Stock market

Posted by Redaktionen on Wednesday, November 4, 2020, In : Notering 
Alltainer gör en IPO på Spotlight och tar in 8 miljoner kronor samt ytterligare 6,7 miljoner om intresset är stort. Bolaget tillverkar och säljer bostäder, barer, toaletter i fraktcontainerformat. Marknaden är främst USA, men även Sverige och Europa är marknader för bolaget. Tillverkningen sker i Vietnam.Försäljningen är redan igång och bolaget skriver att efterfrågan är större än bolaget kan leverera och att de därför tar in kapitalet.
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.