Browsing Archive: March, 2014

Serstech - En spännande aktie att investera i

Posted by Redaktionen on Tuesday, March 11, 2014, In : Aktier 
Serstech, vars aktier är noterade på Aktietorget sedan hösten 2013, identifierar kemikalier med hjälp av världens troligen minsta och mest kostnadseffektiva Raman-spektrometer. En sak som siljer Serstechs lösning från andra lösningar är att den fungerar väldigt bra i praktiken. Allt från enkelhet, storlek, kostnad, robusthet etc gör att många kan använda den och prislappen gör att många enheter kan köpas. En klart spännande investering som man ska hålla ögonen på.


Continue reading ...
 

Köpvärda aktier för 2014

Posted by Redaktionen on Tuesday, March 4, 2014, In : Aktier 
Listan på de tre köpvärda aktier som sticker ut från mängden efter att rapporterna för 2013 har presenterats under första kvartalet 2014. Det är SEB-banken som valt ut de bästa aktierna att investera i. Läs genomgången av köpvärda aktier i en bra sammanställning.
Continue reading ...
 

GreenOne en intressant nyemission

Posted by Redaktionen on Saturday, March 1, 2014, In : Nyemission 
GreenOne gör just nu en nyemission och värderingen är riktigt tilltalande. Det är en mindre nyemission, en större till högre värdering kommer att göras längre fram i år i samband med notering på Aktietorget.

GreenOne är främst verksamt inom marin och trädgård, dvs båtmotorer och trädgårdsmaskiner. Det är miljövvänligare produkter. Försäljningstillväxten är kraftig och företaget får hela tiden utökat förtroende från sina partners, där både fler produkter och stö...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.