Browsing Archive: February, 2014

Fantastiskt lönsamt svenskt spelföretag

Posted by Redaktionen on Friday, February 28, 2014, In : Aktier 
I november skrev Nyemissioner.se om att Nokia investerat i det svenska mobilspelsföretaget MAG Interactive med det uppmärksammade ordspelet Ruzzle. Nu har Digitalpodden kommit över de ekonomiska siffrorna för året som slutade i augusti. Omsättningen landade på 96 Mkr och vinsten på 65 Mkr. Vilka siffror! Då ska tilläggas att bolaget först efter detta lyckats växa till 22 anställda.

P.S. Det handlar om mobilspel, inte casinospel.
Continue reading ...
 

Bli en bättre trader med Anders Söderberg och Dag Müller

Posted by Redaktionen on Friday, February 14, 2014, In : Valutahandel 
Anders Söderberg och Dag Müller är SEB-bankens vassaste tekniska analytiker, som har kunskap som varje trader vill ha. Den 4 mars har de en gratis föreläsning i teknisk analys i Stockholm på SEB-bankens huvudkontor. Läs mer om teknisk analys-eventet med Anders Söderberg och Dag Müller.
Continue reading ...
 

Blir Nicoccino en bra börsnotering?

Posted by Redaktionen on Friday, February 14, 2014, In : Notering 
Väldigt lite är känt om noteringen av Nicoccino, vars aktier troligtvis ska listas på First North. Handeln ska sannolikt komma igång inom några få månader. Det lär i alla fall bli ett uppmärksammat företag, det är nämligen Jordanfonden som leder Nicoccino till en notering. Under kommande vecka är det dock redan dags för Ecoclime att notera sig.
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.