Browsing Archive: November, 2013

Stort intresse för att investera i nyemissioner

Posted by Redaktionen on Sunday, November 24, 2013, In : Nyemission 
Intresset för att investera i aktier via nyemissioner är stort. Det märks hur antalet besökare på sajter och sökningar på Google ökar. Andra exempel är att Safe at Seas nyemission övertecknades 66 % och EQL Pharmas med 130 %. En viktig förklaring när det gäller nyemissioner inför notering är enkel, nästan alla aktier handlas omgående till högre kurser än priset vid nyemissionen, och ofta till rejält högre kurser. Tre aktuella nyemissioner just nu är Ecoclime, North Chemi...
Continue reading ...
 

Bra eller dåligt att investera i Phase Holographic Imaging PHI

Posted by Redaktionen on Tuesday, November 19, 2013, In : Nyemission 
Är det bra eller dåligt att investera i Phase Holographic Imaging PHI nyemission? Företaget ska notera sina aktier på Aktietorget i januari 2014. Läs intervjun med Phase Holographic Imagings VD.


Continue reading ...
 

North Chemical - Bra eller dålig investering?

Posted by Redaktionen on Friday, November 15, 2013, In : Nyemission 

North Chemical gör en nyemission och ska lista sina aktier på First North. Frågan är om det är en bra eller dålig investering? De utvecklar och tillverkar tvättmedel och liknande saker åt andra företag. Norberg Gruppen i Sverige AB är huvudägare. Det finns en video där North Chemical presenterar sin verksamhet, som kanske kan ge någon vägledning hur man ska se på investeringen. Avanza håller i nyemissionen

 

Ett företag som stänger sin nyemission ungefär samtidigt som North C...
Continue reading ...
 

Tre företag siktar på aktiemarknaden

Posted by Redaktionen on Friday, November 15, 2013, In : Notering 

Modern Ekonomi - Mediaprovider på First North har äntligen gett upp sin katastrofala verksamhet. Den sista tidningen säljs nu och kvar blir ett rent skal. Det ska nu fyllas med den expanderande redovisningsbyrå-koncernen Modern Ekonomi via en apportemission.

Brandos - Ehandelsföretaget skulle börsnoteras, i stället blev det företagsrekonstruktion. I oktober blev den klar och nu är ett mindre och betydligt mer trimmat Brandos tillbaka på banan och de ser en notering framför sig.

Ecocl...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.