Browsing Archive: September, 2012

Sportamore mot en börsnotering på First North

Posted by Redaktionen on Tuesday, September 18, 2012, In : Aktier 
Ehandelsföretaget Sportamore gör en börsnotering på First North och gör innan det en nyemission där både allmänheten och institutioner kan köpa aktier. Det är utan tvekan en imponerande resa som Sportamore har gjort, från noll till en betydande aktör på ett fåtal år.

Sportamore är ett av flera företag som planerar en börsnotering, men ehandelsföretaget har helt klart tagit ledningen. Ehandelskoncernen FFN Internet Retail Holding AB har tidigare meddelat att de planerar en no...
Continue reading ...
 

Jobbig situation för Adoperator

Posted by Redaktionen on Monday, September 17, 2012, In : Aktier 
Adoperator har flera gånger skjutit upp sin Q2-rapport och förra veckan meddelades även att styrelseordförande och ytterligare en styrelsemedlem har avgått. Signaturen Mango har följt företaget på Nyemissioner.se's diskussionsforum och det ser inte vidare ljust ut.

Nyemissioner.se välkomnar inlägg på diskussionsforumet och uppmärksammar även ibland inlägg i sitt nyhetsbrev om aktier och investeringar.
Continue reading ...
 

EcoFlameProtect - Cleantech-företag noterar sig

Posted by Redaktionen on Saturday, September 1, 2012, In : Nyemission 

EcoFlameProtect är ett cleantech-företag som utvecklar och säljer miljövänliga flamskyddsmedel. Nu gör företaget en nyemission och noterar sig sedan på Aktietorget.

 
 
Flamskyddsmedel har en viktig roll i dagens samhälle då många moderna material är extremt lättantändliga. Problemet är att många traditionella flamskyddsmedel innehåller brom och är så giftiga att de allvarligt skadar både människor och miljö. EcoFlameProtect är ett flamskyddsmedel som är både giftfritt o...

Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.