Browsing Archive: November, 2011

TrustBuddy gör en ägarspridning

Posted by Redaktionen on Sunday, November 27, 2011, In : Aktier 

TrustBuddy gör en ägarspridning av aktier. Företaget är listat på First North och vill öka antalet aktieägare för att skapa en mer likvid aktiehandel. Aktierna i ägarspridningen säljs för 0,39 kr under perioden 17 november - 2 december 2011.
 

TrustBuddy har en intressant verksamhet där man erbjuder privatpersoner att låna ut pengar mot ränta till andra privatpersoner. TrustBuddy hanterar inte själva pengarna, utan erbjuder en plattform för långivare och låntagare att mötas. ...
Continue reading ...
 

Lean hogs - Terminer fortsätter att falla i pris

Posted by Redaktionen on Sunday, November 6, 2011, In : Råvaror 

I Europa ser vi bl.a att Spaniens ekonomiska problem speglar av sig i den inhemska köttkonsumtionen, där hushållens inköp av gris, lamm och nötkött har fallit kraftigt under det första halvåret.

Nedan ser vi decemberkontraktet (termin) för lean hogs (gris) på CME, där priset fortsatt har varit i rekyl från den falskaköpsignalen för två veckor sedan.Continue reading ...
 

Lär dig riskhantering vid trading

Posted by Redaktionen on Sunday, November 6, 2011, In : Aktier 

Lär dig riskhatering för trading på AlltOmMarknaden, en bra video som ger en introduktion till vad man bör tänka på när man börjar att trada aktier, råvaror och andra tillgångar. Riskhantering är viktigare än många först tänker på. Det har stor betydelse för hur framgångsrik man blir med sin trejding.
 
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.