Browsing Archive: March, 2021

Stort intresse för Star Vaults spel Mortal Online 2

Posted by Redaktionen on Monday, March 22, 2021, In : Aktier 
Star Vault som är noterat på NGM Nordic SME ska hålla ett stort stresstest för sitt spel Mortal Online 2 och intresset har den senaste tiden ökat rejält. Två stora youtubers spelade spelet för några dagar sedan vilket spred budskapet om spelet väldigt brett. Även Star Vault aktiekurs har den senaste tiden gått uppåt.


Continue reading ...
 

PMD Device Solutions ska göra en IPO av sina aktier i Sverige

Posted by Redaktionen on Thursday, March 4, 2021, In : Notering 
Det verkar som att PMD Solutions ska göra en IPO i Sverige där man listar sina aktier på First North, för varför skulle man annars presentera sig för allmänheten i Sverige på ett småspararevent i Sverige? Företaget ska tydligen vara lönsamt och ha en stor potential, en kombination man sällan ser i den typen av bolag vid notering. Återstår att se vad som står i prospekt och liknande dokument när det blir aktuellt.



Continue reading ...
 

För dig som handlar med Bitcoin

Posted by Redaktionen on Wednesday, March 3, 2021, In : Valutahandel 
Long Life Trading tittar närmare på Bitcoin för dig som handlar med valutan på blockkedjan. Han tittar mycket på grafer och hur det har sett ut tidigare för att kunna säga något om framtiden. Men en sak är helt klart, Bitcoin är inte för den som är nervös av sig, för kursutvecklingen är vild.


Continue reading ...
 

Lady Luck Games noterar sina aktier på Nasdaq First North

Posted by Redaktionen on Wednesday, March 3, 2021, In : Notering 
Lady Luck Games utvecklar slots som sedan distribueras till online-casinos. Nu planerar företaget att notera sina aktier på Nasdaq First North. Bolaget är ungt men verkar ha viss framgång redan. En branschkollega till Lady Luck Games är Fantasma Games och även de ska notera sig på First North och gör just nu en IPO. För någon som inte har koll på branschen så ser bolagen rätt lika ut men där Lady Luck Games spel ser ut att finnas på lite fler ställen.



Det verkar vara en rätt t...
Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.