Browsing Archive: February, 2021

House of Rosés ska notera sina aktier

Posted by Redaktionen on Wednesday, February 10, 2021, In : Notering 
House of Rosés som står bakom Bodvár med en serie rosé-viner ska notera sina aktier på First North. Det är inte vidare vanligt med vinföretag på den svenska aktiemarknaden så det kan bli ett intressant tillskott. Själv har jag rätt dålig koll på rosévin och kan inte säga så mycket om produkten, men får väl studera saken närmare till sommaren. Noteringen är planerad till andra kvartalet i år.



Continue reading ...
 

Nimbus noterar sina aktier på toppen

Posted by Redaktionen on Saturday, February 6, 2021, In : Notering 
Nimbus gör en notering av sina aktier mitt i toppen av den corona-drivna försäljningstoppen. Det är idag ett bolag som har flera olika varumärken inklusive Flipper. Analytikerna tycker att erbjudandet är bra. Stora motorbåtar känns inte vidare ESG-anpassat men fonder investerar, så man får förmoda att de gjort en tolkning att det är ESG.



Continue reading ...
 

Analytiker positiva till Fractal Gaming Group:s IPO

Posted by Redaktionen on Saturday, February 6, 2021, In : Notering 
Fractal Gaming Group:s IPO har fått en teckna-rekommendation av analytiker på Affärsvärlden. Aktierna i erbjudandet tecknas även till stor del av fonder. Jag är mest paff över att alla verkar vara övertygade om att specialbyggda kraftfulla gamingdatorer kommer att fortsätta vara så stort i framtiden. Nog för att gaming växer men alla övriga trender pekar på att marknaden rör sig bort från sådana maskiner.



Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.