Browsing Archive: May, 2020

Shape Robotics noterar sig på First North i Danmark

Posted by Redaktionen on Thursday, May 28, 2020, In : Notering 
Det danska företaget Shape Robotics ska notera sina aktier på Nasdaq First North Growth Market i Danmark. Bolaget gör robotar till skolor med vilka eleverna lär sig programmering och liknande saker. Det verkar vara vettiga produkter väl anpassade för målgruppen, men om det är en bra affär får vi se. Ska bli intressant att se om aktierna även lockar svenska investerare eller om det främst blir en dansk affär.



Continue reading ...
 

Recall Capital noterar sina aktier på börsen

Posted by Redaktionen on Thursday, May 28, 2020, In : Notering 
Recall Capital noterar sig Spotlight Stock Market via ett omvänt förvärv av Camanio Care. Recall Capital är ett företag som hjälper noterade företag, främst på de mindre listorna, att få finansiering. I dagens pressmeddelande framgick det inte varför Recall vill notera sig, men det lär presenteras under kommande veckor. Den 1 juli är det tänkt att det formellt ska bli klart.



Continue reading ...
 

Biofrigas ska äntligen notera sina aktier

Posted by Redaktionen on Monday, May 4, 2020, In : Notering 
Biofrigas som gör små anläggningar för produktion av flytande biogas ska notera sina aktier på Spotlight Stock Market den 18 juni. Inför detta gör Biofrigas en IPO på 17 miljoner kronor till 4,70 SEK per aktie. Verksamheten ligger helt klart i tiden och vid en snabbläsning av memorandumet så verkar man främst vilja satsa på Tyskland. Att kunna omvandla restprodukter till energi tilltalar nog många.



Continue reading ...
 

TA-analys på StarVault-aktien

Posted by Redaktionen on Friday, May 1, 2020, In : Aktier 
En längre teknisk analys på Star Vault-aktien efter en kraftig topp under hög omsättning har skett. Det är en intressant aktie då den ibland kan bli väldigt volatil. Spelutvecklaren har nyligen låtit tusen användare som betalat för att få spela alfa-versionen få tillgång till det, något som verkligen verkar ha fått aktiemarknaden att reagera.



Continue reading ...
 

Kiliaro noterar sina aktier

Posted by Redaktionen on Friday, May 1, 2020, In : Notering 
Kiliaro är en form av tjänst som låter användarna spara sina bilder och videoklipp från mobilen. Det är även en app med sociala funktioner där vänner kan dela bilder med varandra. Nu står det klart att Kiliaro ska notera sig i början av år 2021 och man har tagit hjälp av Dividend Sweden på NGM Nordic SME. Dividend ska dela ut Kiliaro-aktier under hösten 2020.



Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.