Browsing Archive: April, 2020

ZAZZ Energy ska göra en IPO på NGM Nordic SME

Posted by Redaktionen on Thursday, April 16, 2020, In : Notering 
Zazz Energy har berättat att de ska göra en IPO på NGM Nordic SME under hösten 2020. Bolaget gör just nu en nyemission. Men vad är det då för energiverksamhet bolaget har? Det handlar om en miljövänlig avfallsförgasning som producerar el, varmvatten och biokol. Det var något knepigt att hitta värderingen på bolaget, fick ta fram miniräknaren. Men det hela är säkert lite tydligare vid IPO:n än vid den aktuella emissionen i onoterad miljö.



Continue reading ...
 

Dancann Pharma ska göra en IPO på Spotlight

Posted by Redaktionen on Wednesday, April 15, 2020, In : Notering 
Det danska cannabis-företaget Dancann Pharma ska göra en IPO på Spotlight Stock Market under år 2020. Det berättade bolagets rådgivare som hjälpte dem att ta in 35 miljoner kronor i en privat emission. Bolaget ska upptäcka, utveckla, tillverka och kommersialisera nya terapeutiska cannabinoider inom ett brett spektrum av sjukdomsområden. Det intressanta är att bolaget både ska odla själva och importera. Det blir det tredje cannabisföretaget att notera sina aktier i Sverige.



Continue reading ...
 

SaaS-bolaget Invajo Technologies gör en IPO

Posted by Redaktionen on Friday, April 10, 2020, In : Notering 
SaaS-bolaget Invajo Technologies gör en IPO på First North för att expandera sin event-inbjudningstjänst för både online-event och klassiska fysiska event. Största investera är Jan Stenbecks yngsta son Felix Granander och en av de första investerarna är Harald Mix. Majoriteten av IPO:n är tecknad på förhand. Den 14 maj noteras aktierna. En spännande notering, men det är inte det lättaste noteringsklimatet.



Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.