Browsing Archive: December, 2019

Vopy Technology ska göra en IPO under år 2020

Posted by Redaktionen on Thursday, December 26, 2019, In : Notering 
Abelco Investment Group har meddelat att Vopy Technology ska göra en IPO under 2020. Med Vopy Technologys plattform kan företag starta sin egen bank. Vopy tillhandahåller en komplett plattform för att kunna driva en så kallad neo-bank, ett område som för tillfället är glödhett i världen. Abelco äger efter en investering 9 % av Vopy. När bolaget presenterar sig lite närmare i samband med noteringen så ska det bli intressant att se hur avancerad plattformen är.



Continue reading ...
 

Carson Block gillar verkligen inte Burford Capital

Posted by Redaktionen on Thursday, December 19, 2019, In : Aktier 
Burford Capital är ett bolag som är noterat på AIM i London. Muddy Waters som leds av Carson Block kom under hösten ut med en rapport som sågar Burford Capitals bokföring och tog en stor kort position i aktien. Det har lett till anklagelser och ord som flugit åt båda håll. En av de senaste inläggen är när Carson Block på Muddy Waters deltog i Power Lunch på CNBC för att prata om Burford Capital. Helt ärligt, det ser inte så bra ut för Burford.



Continue reading ...
 

IPO för Aegirbio under våren 2020

Posted by Redaktionen on Thursday, December 19, 2019, In : Notering 
Aegirbio ska göra en IPO till våren 2020, det berättade en av ägarna i veckan. Bolaget gör någonting inom att mäta biologiska läkemedel, och det hela är ett joint venture mellan LifeAssays och Abreos Biosciences. Jag hade helt missat att LifeAssays ens ägde något av detta slag tillsammans med en partner. Men ska bli intressant att se när mer information presenteras.



Continue reading ...
 

Crowd1 siktar på en stor börsnotering

Posted by Redaktionen on Sunday, December 1, 2019, In : Notering 
Marknadsföringsbolaget Crowd1 siktar på att göra en stor börsnotering till en mångmiljardvärdering. Nyligen lanserade man tjänsten AffilGo som marknadsför onlinecasino och liknande spel, nästa tjänst som ska släppas är någon form av gamingtjänst kallad Miggster. Crowd1 delade även ut ägarandelar i dessa två företag till sina medlemmar. Men fler tjänster finns planerade och expansionen verkar precis ha börjat.



Continue reading ...
 

IPO för Doohclick börjar närma sig

Posted by Redaktionen on Sunday, December 1, 2019, In : Notering 
Doohclick ska göra en IPO under slutet av 2019, men skulle inte bli förvånad om det dröjer till början av 2020. Doohclick är ju en avknoppning från noterade AdCityMedia, men sedan avknoppningen gjordes så har AdCityMedia fått ett uppköpserbjudande som kommer att gå igenom. Hur som helst, ska bli roligt att se hur avknoppningen utvecklas på egen hand.



Continue reading ...
 
 

Nyemission & Börsnotering


Aktuell information om aktier, investeringar, nyemissioner och börsnoteringar.